New In Store

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip is cing elit, sed do eiusmod tempor

Let’s connect

Search

Política de Cookies

Política de galetes

Aquest portal, igual que la majoria de portals a Internet, utilitza galetes per millorar l’experiència de l’usuari. A continuació trobareu informació sobre què són les galetes, quin tipus de galetes utilitza aquest portal, com podeu desactivar-les i com desactivar específicament la instal·lació de galetes de tercers. Si no trobeu la informació específica que esteu buscant, si us plau dirigiu-vos a sportfitstudioep@gmail.com

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius que algunes plataformes, com les pàgines web, poden instal·lar en el vostre ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta o televisió connectada. Les seves funcions poden ser molt variades: emmagatzemar les vostres preferències de navegació, recopilar informació estadística, permetre certes funcionalitats tècniques, etcètera. De vegades, les galetes s’utilitzen per emmagatzemar informació bàsica sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip, fins al punt, segons els casos, de poder reconèixer-los.

Per què són importants?

Les galetes són útils per diversos motius. Des d’un punt de vista tècnic, permeten que les pàgines web funcionin de forma més àgil i adaptada a les vostres preferències, com ara emmagatzemar el vostre idioma o la moneda del vostre país. A més, ajuden els responsables dels llocs web a millorar els serveis que ofereixen, gràcies a la informació estadística que recullen a través d’elles. Finalment, serveixen per fer més eficient la publicitat que us mostrem, gràcies a la qual us podem oferir serveis de forma gratuïta.

Com utilitzem les galetes?

Aquesta web utilitza tant galetes temporals de sessió com galetes permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l’usuari accedeix a la web i les galetes permanents emmagatzemen les dades en el terminal per tal que siguin accedides i utilitzades en més d’una sessió.
Segons la finalitat per a la que es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, la web pot utilitzar:

Galetes de millora del rendiment

Aquest tipus de galetes conserva les vostres preferències per certes eines o serveis perquè no les hagueu de reconfigurar cada cop que visiteu el nostre portal i, en alguns casos, poden ser aportades per tercers. Alguns exemples d’aquest tipus de galetes són: ajust del volum dels reproductors audiovisuals, preferències d’ordenació d’articles o velocitats de reproducció de vídeo compatibles. En el cas de comerç electrònic, permeten mantenir informació sobre la cistella de la compra.
La nostra web utilitza serveis de tercers que poden instal·lar galetes per a la millora del rendiment.

Galetes d’anàlisi estadística

Cada vegada que un usuari visita un Servei, una eina d’un proveïdor extern (Omniture, Netscope, Comscore i similars que podran afegir-se a aquest llistat en cas de què variïn en relació amb els actuals) genera una galeta analítica al seu ordinador.
Aquesta galeta que només es genera a la visita servirà en pròximes visites als serveis utilitzats per identificar de forma anònima al visitant. Els objectius principals que es persegueixen són:
Permetre la identificació anònima dels usuaris navegants a través de la galeta (identifica navegadors i dispositius, no persones) i per tant la comptabilització aproximada del nombre de visitants i la seva tendència en el temps.
Identificar de forma anònima els continguts més visitats i per tant més atractius pels usuaris.
Saber si l’usuari que està accedint és nou o bé repeteix visita.
Important: A no ser que l’usuari decideixi registrar-se en un servei, la galeta mai anirà associada a cap dada de caràcter personal que pugui identificar-lo. Aquestes galetes només s’utilitzaran amb propòsits estadístics que ajudin a l’optimització de l’experiència dels usuaris en el lloc web.
Trobarà més informació sobre la política de privacitat d’aquestes eines a:
– Omniture: www.omniture.com/es/privacy;
– Comscore: www.comscore.com/esl/About_ComScore/Privacy_Policy; y
– Netscope: www.net-scope.com/oursolutions/oursolutions.aspx.

Galetes de GEO localització

Aquestes galetes són usades per programes que intenten localitzar geogràficament la situació de l’ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta o televisió connectada, per oferir-vos, de manera totalment anònima, continguts i serveis més adequats.

Galetes de registre

Quan vostè es registra al nostre portal, es generen galetes pròpies que l’identifiquen com usuari registrat i que indiquen quan vostè s’ha identificat al portal, com per exemple per a comprovar que està autoritzat a participar en un concurs. Aquestes galetes s’utilitzen per identificar el seu compte d’usuari i els seus serveis associats, facilitant així la seva navegació. Aquestes galetes es mantenen mentre vostè no abandoni el compte, tanqui el navegador o apagui el dispositiu.
Aquestes galetes poden ser utilitzades en combinació amb dades analítiques per identificar de manera individual les seves preferències en el nostre portal.

Galetes publicitàries

Aquest tipus de galetes, permeten gestionar eficaçment els espais publicitaris del nostre lloc web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o a l’ús que es realitzi de la nostra pàgina web. Gràcies a ella podem conèixer els seus hàbits de navegació a Internet i mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

Galetes publicitàries de tercers

A més de la publicitat gestionada directament a través dels nostres serveis, la web ofereix als seus anunciants l’opció de servir anuncis a través de tercers («Ad Servers»). D’aquesta manera, aquests tercers poden emmagatzemar galetes enviades des dels nostres serveis procedents dels navegadors dels usuaris, així com accedir a les dades que s’hi guarden.
Les empreses que generen aquestes galetes tenen les seves pròpies polítiques de privacitat. En l’actualitat la nostra web utilitza la plataforma Doubleclick (Google) per tal de gestionar aquests serveis. Per a obtenir més informació pot acudir a:
http://www.google.es/policies/technologies/ads/, i a
http://www.google.es/poilicies/privacy/ads.

D’altres galetes de tercers

En algunes de les nostres pàgines es poden instal·lar galetes de tercers que permetin gestionar i millorar els serveis que aquests ofereixen. Un exemple d’aquest ús són els enllaços a les xarxes socials que permeten compartir els nostres continguts.

Com administrar les galetes al navegador?

L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador d’internet. Tots els navegadors actuals permeten canviar la configuració de les galetes. Aquesta ajustaments normalment es troben en les «opcions» o «preferències» del menú del seu navegador.
El web ofereix orientació a l’usuari sobre els passos per accedir al menú de configuració de les galetes, i en el seu cas, de la navegació privada en cadascun dels navegadors principals:
Internet Explorer:
Eines->Opcions d’Internet->Privacitat->Configuració.
Per a més informació, pot consultar el suport de Microsoft o l’Ajuda del navegador.
https://support.microsoft.com/ca-es

Firefox:
Eines->Opcions->Privacitat->Historial->Configuració personalitzada.
Per a més informació pot consultar el suport de Mozilla o l’Ajuda del Navegador.
https://support.mozilla.org/es/products/firefox

Chrome:
Configuració->Mostrar opcions avançades->Privacitat->Configuració de contingut.
Per a més informació pot consultar el suport de Google o bé l’Ajuda del navegador.
https://support.google.com/?hl=es

Safari: Preferències->Seguretat.
Per a més informació pot consultar el suport de Google o bé l’Ajuda del Navegador.
https://www.apple.com/es/support/

Què pot passar si es deshabiliten les galetes?

Algunes funcionalitats dels Serveis quedaran deshabilitats com, per exemple, romandre identificat, mantenir les compres en el «carretó de la compra» en un servei de comerç electrònic, rebre informació dirigida a la seva localització o la visualització d’alguns vídeos.

Actualitzacions i canvis a la política de galetes.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política de galetes, es comunicaran als usuaris ja sigui mitjançant la pàgina web o bé a través de correu electrònic dirigit als usuaris registrats.

You don't have permission to register