Smart Training Groups (STG)

SportFit Studio


GRUPS D’ENTRENAMENT INTEL.LIGENT:

SportFit Studio posa a la vostra disposició un entrenament amb grups reduïts (4 persones) garantint la qualitat de l’entrenament. Aquest pot ser amb parella, amics o companys d’esport/feina. A SportFit Studio volem que els entrenaments amb parella, amics o grups del mateix àmbit esportiu gaudeixin, de la forma més segura i efectiva possible.

Mobility

MOBILITY
“Mou-te més per moure’t millor, deixa les molèsties articulars, musculars i engarrotaments enrere”Adreçat a aquelles persones què algun moment del dia pateixen dolors articulars, musculars i engarrotament.

La sessió constarà d’una progressió d’exercicis, que es basarà en alliberar, mobilitzar i reforçar la musculatura afectada.

Veure més
Conditioning

CONDITIONING
“L’entrenament  funcional  que  t’ajuda  a  millorar  la  teva  resistència  i  la  teva  composició  corporal”
Conditioning és l’activitat que està pensada pels que volen millorar la seva resistència i composició corporal utilitzant el propi cos com a eina principal de treball.

L’activitat perfecte per generar un equilibri entre manteniment de massa muscular i pèrdua de grassa.

Veure més
Performance

PERFORMANCE
“L’activitat més intensa, pensada pels més rocosos de la comunitat STG”Performance és el resultat final de la recerca de la força i la resistència necessària per combatre el teu estrès diari.

A través d’una metodologia pròpia i utilitzant el treball d’altes intensitats generem una competició entre els usuaris com mai has vist.

Veure més

COPLEFC   FISIOMEC   IAAF   NEOKINESIS   NSCA   NUTRICIONISTA   UPM
226ERS   BEST PROTEIN   BUFF   HYPERICE   NUTRISPORT   POLAR   TECHNOGYM